voor 4 personen:
1 pak Mix voor Quiche naturel
50 gr roomboter of margarine
500 gr broccoli
1 ui
1 ui
75 gr Goudse belegen komijnekaas
75 gr Maaslander mild groen geel
110 gr gemalen oude kaas
1,5 dl melk
3 eieren
Taartbodem mete de mix (uit pak) en boter bereiden volgens de gebruiksaanwijzing.
Deeg 10 minuten laten rusten
Broccoli wassen in roosjes verdelen en ca. 2 minuten koken.
Komijnekaas en Maaslander in kleine blokjes snijden
Taartvorm invetten en bekleden met deeg.
Ui pellen en enkele minuten in beetje boter bakken
Broccoli, ui en kaasblokjes over de taartbodem verdelen.
germalen kaas erover strooien.
Saus maken van suasmix (pak).
Melk, eieren over de vulling schenken.
Taart in midden van de oven in ca. 45 minuten gaar bakken.
Melk, eieren over de vulling schenken.
Taart in midden van de oven in ca. 45 minuten gaar bakken.
Lekker met tomaten salade
Direct serveren.
Direct serveren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten